BC Bousema dit weekend tegen Eekhoorn en tegen Dallinga

Na de nederlaag tegen HCR Prinsen en de remise uit bij Dekker Keukens moeten de spelers van BC Bousema komend weekend toch weer proberen als winnaar van de tafels te gaan.

“En dat zal opnieuw niet gemakkelijk zijn. Zaterdag spelen we thuis tegen Team Eekhoorn, dat slechts twee punten minder heeft dan mijn team en zondag moeten we naar Sluiskil om het daar op te nemen tegen koploper Dallinga.com. Opnieuw een lastige opgave aangezien ik nog steeds geen beroep kan doen op Murat Naci Coklu en Martin Horn”, aldus een geplaagde captain Ronny Hazewinkel.

Hazewinkel hoopt overigens wel dat Horn, die herstellende is van een schouderbreuk en afgelopen weekend in de Duitse competitie weer een wedstrijd heeft gespeeld, snel inzetbaar is.

Hij heeft dan ook voor dit weekend weer gekozen voor Johan Loncelle, Stefan Galla, Wesley de Jaeger en Frans van Schaik. Zijn team moet het thuis opnemen tegen Frans van Kuyk, Peter Ceulemans, Kurt Ceulemans en captain Jerry Hermans.

“In Sluiskil wacht ons echt een topbezetting met drie Belgen en één Nederlander. Aan alles kun je zien dat men in het Zeeuwse weer mee wil doen om de prijzen”. De opstelling van captain Barry Dallinga is: Frédéric Caudron, Jean-Paul de Bruijn, Peter de Backer en Steven van Acker. Zowel in Lochem aan de Zutphenseweg als in Sluiskil beginnen de eerste twee partijen om 13:00 uur.

Na de nederlaag tegen HCR Prinsen en de remise uit bij Dekker Keukens moeten de spelers van BC Bousema komend weekend toch weer proberen als winnaar van de tafels te gaan.

“En dat zal opnieuw niet gemakkelijk zijn. Zaterdag spelen we thuis tegen Team Eekhoorn, dat slechts twee punten minder heeft dan mijn team en zondag moeten we naar Sluiskil om het daar op te nemen tegen koploper Dallinga.com. Opnieuw een lastige opgave aangezien ik nog steeds geen beroep kan doen op Murat Naci Coklu en Martin Horn”, aldus een geplaagde captain Ronny Hazewinkel.

Hazewinkel hoopt overigens wel dat Horn, die herstellende is van een schouderbreuk en afgelopen weekend in de Duitse competitie weer een wedstrijd heeft gespeeld, snel inzetbaar is.

Hij heeft dan ook voor dit weekend weer gekozen voor Johan Loncelle, Stefan Galla, Wesley de Jaeger en Frans van Schaik. Zijn team moet het thuis opnemen tegen Frans van Kuyk, Peter Ceulemans, Kurt Ceulemans en captain Jerry Hermans.

“In Sluiskil wacht ons echt een topbezetting met drie Belgen en één Nederlander. Aan alles kun je zien dat men in het Zeeuwse weer mee wil doen om de prijzen”. De opstelling van captain Barry Dallinga is: Frédéric Caudron, Jean-Paul de Bruijn, Peter de Backer en Steven van Acker. Zowel in Lochem aan de Zutphenseweg als in Sluiskil beginnen de eerste twee partijen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer