Voorbeschouwingen overige wedstrijden eerste klasse D

Zaterdag staat speelronde 4 op het programma in de 1e klasse D. Opnieuw staan er mooie wedstrijden op het programma. Lukt het SVZW om ook de 4e wedstrijd te winnen? DFS zal er alles aan doen om dat te verhinderen. Ook onderin is het spannend. KHC is nu de rode lantaarn drager, maar zij zijn in staat om deze spoedig over te dragen aan een andere club. Er is nog geen lijn te ontdekken in de competitie stand. Daarvoor staan alle clubs nog te dicht bij elkaar. Dat gaat ongetwijfeld veranderen de komende weken. Van deze plek iedereen weer een mooie en sportieve zaterdag toegewenst.

Bennekom – KHC

De thuisclub is ook nog ongeslagen deze competitie. Zaterdag jl. werd er gelijk gespeeld in de derby tegen DTS. Met 7 punten uit 3 wedstrijden staat Bennekom op de 2e plaats. KHC wacht nog op de 1e overwinning van dit seizoen. Zaterdag lukte het net niet om punten te halen tegen SVZW. Bennekom gaat een moeilijke wedstrijd tegemoet tegen KHC. Maar Bennekom lukt het wel om deze thuiswedstrijd te winnen.

DZC’68 – DOS’37

Beide tegenstanders wisten afgelopen zaterdag te winnen. DZC’68 speelde opnieuw vanuit een gesloten verdediging van waaruit met snelle counters getracht wordt om te scoren. Deze speelwijze leverde de 1e driepunter van het seizoen op. DOS’37 won afgelopen zaterdag met 4-0 van Nunspeet. DOS’37 moet in staat zijn om te winnen in Doetinchem.

DOS Kampen – DTS Ede

Beide clubs hebben 4 punten gehaald uit de 1e drie wedstrijden. Winst in deze wedstrijd zorgt ervoor dat je mooi mee gaat in de middenmoot. Bij verlies kan het zomaar zijn dat je een paar plaatsen zakt op de ranglijst. Veel verschil lijkt er niet te zijn tussen deze beide clubs. DTS scoort alleen wat makkelijker. En dat gaat waarschijnlijk de doorslag geven. Winst voor de bezoekers.

Hierden – Go Ahead Kampen

Uit de eerste drie wedstrijden haalden beide teams 1 punt. Het is dus tijd voor de 1e winstpartij van dit seizoen. Maar het uitgangspunt zal zijn niet verliezen. Met die gedachte in het achterhoofd is het logisch dat de voorspelling een gelijkspel is.

Nunspeet – WHC

Nunspeet heeft het lastig aan het begin van dit seizoen. Slechts 1 punt uit drie wedstrijden. Er zal dus een keer gewonnen moeten worden. De druk neemt anders met de week toe. WHC wil ook dit seizoen weer bovenin meedraaien in de 1e klasse. De selectie van de club is daartoe ook in staat. Nunspeet zal dat ook gaan ondervinden, want de punten gaan naar WHC.

SDV Barneveld – CSV Apeldoorn

De coaches van deze tegenstanders waren afgelopen zaterdag tevreden over de prestaties van hun elftallen. In deze wedstrijd zal moeten blijken of ze de goede vorm hebben vastgehouden. SDV Barneveld thuis verslaan is niet makkelijk. Dat zal CSV Apeldoorn ook gaan merken. Het zal dus een spannende wedstrijd gaan worden. CSV lijkt over meer scorend vermogen te beschikken. Hierdoor lukt het CSV Apeldoorn om deze wedstrijd te winnen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer