Jolly Jumpers wint thuis van Grasshoppers

Het eerste kwart van de eerste thuiswedstrijd  begon Jolly Jumpers tegen Grasshoppers zeer sterk, speelde mooie aanvallen en had al snel een voorsprong van 5-0 te pakken. Grasshoppers begon ook warm te draaien en dat resulteerde in een 19-20 stand na het eerste kwart. Het tweede kwart ging gelijk op, waardoor er gerust werd met 41-43.
Na de rust begonnen de meiden uit Katwijk met een full-court defense, hier kwamen de roodhemden makkelijk doorheen, waardoor ze makkelijke scores creëerden. De dames gingen het vierde kwart in met een voordeel van 5 punten.
Het laatste kwart bleven de Tubbergse dames vochten voor elke bal, de meiden van Grasshoppers hadden het er moeilijk mee. Toch gaf de uitploeg zich niet zomaar gewonnen en kwam terug in de wedstrijd. Door hard te blijven vechten als team bleven de punten in Tubbergen. De wedstrijd eindigde in een stand van 72-67.
Jolly Jumpers speelt de eerstvolgende thuiswedstrijd woensdag 23 oktober in Sportcentrum De Vlaskoel. Keijser Capital Martini Sparks is de tegenstander. Zaterdag 19 oktober volgt dan de uitwedstrijd tegen Loon Lions in Landsmeer.
Foto’s: Herman Zandhuis.