Manderveen met 3-0 onderuit bij Vosta

Manderveen begon in Enschede tegen Vosta erg sterk aan de wedstrijd. Door verschillende goede voorzetten vanaf de flanken werd Manderveen erg gevaarlijk. Helaas ontbrak de scherpte in de eindpass bij Manderveen. In de 38e minuut volgde er een grote kans voor Gijs Wesselink na een goede voorzet van Roy Huzink. Onfortuinlijk viel de bal net aan de verkeerde kant van de paal. Na 45 minuten blies de scheidsrechter voor het rust signaal, 0-0.

Vol goede moed begon Manderveen aan de 2e helft. Het goede voetbal begon steeds meer te veranderen in lange ballen. Vosta zette Manderveen steeds meer onder druk, dit resulteerde dan ook in de 1-0 voor Vosta. Het elftal van Manderveen was even compleet de weg kwijt en in de 65ste minuut was het al 2-0 voor Vosta. Het geloof in een goed resultaat was definitief voorbij na de 3-0 van Vosta in de 75e minuut. Kay Huzink mocht zijn debuut maken van trainer Middelkamp. Op basis van de 1e helft had Manderveen een beter resultaat verdiend. Met opgeheven hoofd gaat Manderveen voor de 3 punten volgende week. Zondag 20 oktober 14:00 de kraker: Manderveen – Bornebroek.