Mariënberg op zoek naar revanche bij Wilhelminaschool

Komende zaterdag speelt Mariënberg in Hengelo waar op sportpark de Vikkerhoek aan de Kanaaldijk. Wilhelminaschool wacht. De Hengeloërs vierden afgelopen zomer haar 100-jarige jubileum, 100 jaar voetbal in Hengelo.

Voorlopig staan de heren voetballers van trainer Anne de Jong op de zesde plek met zeven punten uit vier duels. Maar wat zegt op dit moment de rangschikking? Feit blijft wel dat ze vorige week wisten te winnen van nieuwkomer Bruchterveld.

Vorig seizoen was Mariënberg ongelukkig tegen Wilhelminaschool. Thuis verloren met 3-4 en enkele maanden later, om precies te zijn kwam Mariënberg wederom van een koude kermis thuis. Met maar liefst 2 rode kaarten was het na 90 minuten ballen onbegonnen werk, 3-2 nederlaag. Mariënberg heeft iets recht te zetten.

 

 

Newsoutside Sportverlichting