EHV heren pas in de slotfase langs QZ (0-2)

De hockeyheren van EHV hebben zondag in de eerste klasse D de uitwedstrijd bij QZ in Nijmegen met 2-0 gewonnen. De uitslag kwam pas in het vierde kwart tot stand, nadat EHV ruim een uur vergeefs had gezocht naar een bres in de vijandelijke defensie, en als die al gevonden werd dan stond het vizier niet op scherp. Aan de andere kant werd keeper Paul Bongers in enkele venijnige counters gedwongen tot een aantal fenomenale reddingen.

Interim-trainer Jack Justus: “Qua hockey was het vandaag weer niet honderd procent, positioneel ging er veel mis en de aannames konden beter. Er is, kortom, nog veel te doen, maar waarvoor ik de ploeg wel een compliment moet geven, is dat de mannen tot het eind zijn blijven geloven in een goed resultaat. De inzet was hartverwarmend en de overwinning daardoor dik verdiend”. Luuk en Han Hoefman, de tweeling uit de A1, vielen prima in en de goals werden gescoord door Floris Kroezen (scrimmage) en Joris Maathuis (strafcorner).

Newsoutside Sportverlichting