SV Vasse verslaat thuis La Première

SV Vasse heeft na twee achtereenvolgende nederlagen weer een overwinning geboekt. Thuis werd La Première met 3-1 verslagen. De eerste 15 minuten van de wedstrijd was het zoeken voor beide ploegen, er werden nauwelijks kansen gecreëerd en achterin hadden beide teams de zaken goed voor elkaar.
Toch was het Vasse dat de eerste kans noteerde na 23 minuten en gelijk de score opende. Len Veelers schermde de bal goed af, legde deze terug op Daan Haarhuis en hij schoot de bal van tien meter in het zijnet. Na dit doelpunt begon Vasse beter te voetballen en na 40 minuten was het Len Veelers die dit met een doelpunt bekroonde na een vrije doortocht op de keeper. La Première probeerde het wel met voorzetten van de zijkant maar Loet Hannink werd niet echt in verlegenheid gebracht.
De tweede helft tapte La Première uit een ander vaatje en Vasse moest terug. Toch noteerde Len Veelere voor de 3-0. Een hoekschop werd bij de eerste paal knap binnengekopt en na 50 minuten stond het 3-0 voor Vasse. Het volgende scoremoment volgde pas in de 85e minuut nadat de bal door de goed fluitende scheidsrechter op de stip werd gelegd. De spits van La Première wist wel raad met dit buitenkansje en schoot de 3-1 tegen de touwen. De laatste vijf minuten gebeurde er weinig meer en Vasse kan drie punten bijschrijven.
Komende zondag is Fleringen de tegenstander. Op het fraai ingerichte sportpark De Reuvekamp zal rond de klok van twee worden afgetrapt voor de enigste gemeentelijke derby in de 4e klasse A van dit seizoen.