De Haere/Mulder Makelaardij Zaalkorfbaltoernooi bij NKC’51

Op zaterdag 2 november 2019 organiseert korfbalvereniging NKC’51 uit Nijverdal haar jaarlijkse zaaltoernooi. Het toernooi staat bekend als het sterkst bezette indoor korfbaltoernooi van Overijssel. Tijdens de 47e editie van het toernooi heeft de Toernooicommissie wederom gezorgd voor een aantrekkelijk programma.

Het zaaltoernooi van de Nijverdalse Korfbal Club staat al jaren garant voor spannende wedstrijden, volle tribunes en een gezellige sfeer. Ook dit jaar komen veel verenigingen naar Nijverdal ter voorbereiding op de naderende zaalcompetitie.

In de ochtenduren spelen de eerst de B1 en A1 een oefenwedstrijd. Daarna nemen de eerste en tweede teams van NKC’51, De Hoeve en AKC (Almelo) het tegen elkaar op. Ook de reserveteams van DOS’46 (Nijeveen) en KZ/Thermo4U (Koog Zaandijk) spelen tegen elkaar.

Ter afsluiting van deze korfbaldag wordt er om 20.00 uur een wedstrijd gespeeld tussen DOS’46 1 en KZ/Thermo4U 1, twee teams die uitkomen in de Korfbal League. Korfbal op het allerhoogste niveau dus, wat niet vaak te zien is in Twente. Deze wedstrijd biedt daardoor een unieke mogelijkheid om een topwedstrijd te zien in de buurt. Kijk voor verdere informatie en het volledige programma op de flyer of op www.nkc51.nl.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer