Ingecalculeerd verlies Borhave bij VZV

VZV doet het dit seizoen erg goed en daarom was het verlies van Borhave, op bezoek in het Noord-Hollandse ’t Veld op voorhand ingecalculeerd. In de eerste helft kwamen de Tukkers verrassend uit de startblokken. Snel spelend kwam Borhave op een 0-3 voorsprong. Bekomen van de eerste schrik kwam VZV vlot terug en bracht de stand weer in evenwicht 3-3. In de volgende fase hielden beide ploegen elkaar in bedwang waardoor er halverwege de eerste helft een 7-7 tussenstand was. Hierna nam de thuisploeg het commando in de wedstrijd over, VZV nam afstand en bouwde die afstand gestaag uit. De ruststand 17-11 was dientengevolge begrijpelijk en duidelijk.

Na de pauze lukte het de gasten niet om de wedstrijd te kantelen, integendeel de voorsprong van de thuisploeg liep gestaag op. Eindstand 31-20. Leuk voor de statistiek, Jeske Roerink (foto) was in dit duel topscorer met 6 treffers. Borhave speelt komende zondag 3 november om 13.30 uur in ’t Wooldrik, tegenstander is dan Landskampioen VOC uit Amsterdam.

Foto’s: Herman Zandhuis.