Manderveen met 0-5 onderuit tegen De Lutte

Op de dag waar de Nederlandse klassieker tussen Ajax en Feyenoord gespeeld werd, speelde Manderveen tegen de koploper S.v. De Lutte. Het overwicht van de wedstrijd lag bij de mannen uit De Lutte, na ruim tien minuten kreeg de centrale verdediger van Manderveen de bal ongelukkig tegen zijn arm, hieruit volgde een vrije trap op ongeveer 25 meter. Deze bal vloog in de goal achter de sluitpost Tim Pegge. De Lutte zette aan maar kwam niet tot grote kansen, vlak voor rust zorgde De Lutte ervoor dat de ruststand 0-2 werd.

Na de rust was het spelbeeld niet veranderd. De Lutte aan de bal en Manderveen aan het verdedigen, dit resulteerde dat er na 80 minuten 0-5 op het scorebord stond. Na een blessure werd de keeper van Manderveen gewisseld. Timo Paus kon zich opmaken om de laatste 10 minuten te gaan keepen maar hij had weinig te duchten van de voorwaartsen van De Lutte. Eindstand 0-5. Volgende week speelt Manderveen tegen Phenix in Enschede.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer