Milan Beuning van AC Tion verpulvert Twents Clubrecord

Net voor het sluiten van de C junioren periode heeft Milan Beuning op de valreep het Twents/Clubrecord kogelstoten verpulvert. Ondanks een blessure aan de voet heeft deze atleet  van AC Tion de kogel naar 15.19 meter gestoten. Het oude record van B.Oostdam  14.28 meter dateert van 27-10 1996. De dag er voor had deze atleet zijn eigen P.R in Dordrecht al verbeterd. En passant pakt Milan ook de eerste plaats ranking Nederland een mooie prestatie ter afsluiting van zijn Junioren C periode Indoor.

Per 1 november gaat deze atleet over naar de B junioren klasse. Outdoor sluit Milan ook het speerweerpen af met een Twents/Clubrecord van 58.37 meter en een eerste plaats ranking Nederland. Het oude record dateert ook  van B. Oostdam met 57.10 meter  van 24-08-1996. Deze twee in oogsprekende prestaties toont aan dat we nog veel kunnen verwachten van dit top talent van AC Tion.

Foto’s: Tobias Bakxs.

Newsoutside Sportverlichting