DOS’37 Voetbal- en Keepersdag doorslaand succes

Afgelopen vrijdag, tijdens de herfstvakantie, vond er een Voetbal- en Keepersdag op het sportpark Het Midden bij DOS’37 plaats. Dit was de eerste editie en wel een zeer geslaagde, waarbij ruim honderd deelnemers, onder perfecte weersomstandigheden veel voetbalplezier beleefden op het sportpark van DOS’37.

Dit sportevenement werd georganiseerd voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Elk lid van DOS’37 mocht een vriendje/vriendinnetje meenemen tijdens deze dag. Van 10.00 tot 16.00 uur werden de kinderen getraind door een vijftiental jeugdtrainers van DOS’37, waarbij voetbal- en spelplezier hand in hand gingen.

Hoofdjeugdopleiding van DOS’37, Marc Meier had een prachtig programma samengesteld, waarbij de kinderen gevarieerde oefeningen kregen voorgeschoteld, zoals positie-, techniek-, pass-, afwerk- en partijspelen. Na de lunch betraden de kinderen en hun trainers het kunstgrasveld weer, waarbij er een heuse competitie werd gehouden in de vorm van een penaltybokaal, afwerken op goal en een partijvorm.

Na afloop kregen alle deelnemers een voetbal-/keeperscertificaat mee naar huis, waarna zij moe en voldaan huiswaarts keerden. De organisatie van DOS’37 kijkt terug op een zeer geslaagde editie, welke zeker een vervolg zal krijgen en wil alle deelnemers en vrijwilligers bedanken voor hun inzet en enthousiasme.

Foto’s: Bert Aman

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer