Heerkes nieuwe technisch manager HHC Hardenberg; Karsten vertrekt

Gert Heerkes treedt begin 2020 aan als technisch manager van HHC Hardenberg. De 53-jarige Hardenberger is momenteel hoofdtrainer van het beloften team van Rosenborg BK. Na drie jaar werken in het buitenland vindt Heerkes het tijd voor een nieuwe uitdaging. Als technisch manager gaat Heerkes zich focussen op een aantal speerpunten. “Bijvoorbeeld op de samenstelling van de selectie van het eerste elftal en de staf”, legt hij uit. “Maar ook ga ik mij richten op de prestatie-elftallen van de jeugdopleiding. We gaan bijvoorbeeld betere contacten leggen met clubs uit de omgeving en de betaald voetbalorganisaties in de regio.”

Heerkes is een oude bekende van HHC Hardenberg. “We zijn ooit in de club gerold omdat mijn jongens er gingen voetballen. Ik heb vrijwilligerswerk gedaan, daar teams getraind. Ik denk dat HHC Hardenberg een mooi uithangbord is voor de regio, een club die op het hoogste niveau in het amateurvoetbal speelt. Er is ook een mooie brede ondersteuning bij HHC Hardenberg, zowel op het gebied van de faciliteiten, de supporters en het bedrijfsleven in de brede regio.”

*Gert Jan Karsten vertrekt aan het einde van het huidige seizoen bij HHC Hardenberg. De hoofdtrainer van het eerste elftal is toe aan een nieuwe uitdaging, zo heeft hij het bestuur van de club laten weten. “Ik heb zes jaar bij HHC Hardenberg gezeten. Dat was een mooie tijd”, aldus Karsten.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer