BC Bousema niet langs Dekker Keukens

De driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema hebben zondagmiddag een 4-4 remise behaald tegen Dekker Keukens. “Vooraf ga je natuurlijk voor de volle winst, maar achteraf zijn wij toch wel blij met een remise, want halverwege had het zomaar 4-0 voor de thuisclub kunnen staan maar dankzij Sander Jonen stond het slechts 2-2”, aldus een lichtelijk teleurgestelde captain Ronny Hazewinkel.

Hij zag in Maarssen Frans van Schaik halverwege nog op een 12-21 voorsprong staan, maar de Amsterdammer ondervond toen de kracht van zijn tegenstander Henk Blauwblomme en verloor na 34 beurten met 35-40. Op de andere tafel had Sander Jonen een prima slot en met de tussenstanden van 34-30, 34-34 en 34-38 trok hij na 45 beurten aan het langste eind met 36-40.

In het tweede deel van de wedstrijd was Wesley de Jaeger tegen Gerwin Valentijn steeds de bovenliggende partij en had zelfs na 28 beurten een 32-37 voorsprong maar was niet in staat de partij definitief naar zich toe te trekken. De Belg wist ook in de nabeurt niet te scoren en verloor de partij na 31 beurten met 40-37.

Op de andere tafel toonde Johan Loncelle (foto) zijn klasse tegen Ad Koorevaar. Halverwege was de partij nog in evenwicht, 21-20, maar in het tweede deel sloeg de Belg definitief toe en won na 18 beurten met 30-40.

“Een overwinning was niet eens onverdiend geweest maar het mocht helaas niet zo zijn”, aldus de captain.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer