Blauw-Zwart sluit het veld af met nederlaag

Zaterdag stond voor Blauw-Zwart de laatste veldwedstrijd, voor terugkeer naar de zaal, op het programma. In de eerdere 5 wedstrijden die Blauw-Zwart tegen SEV speelden, wist Blauw-Zwart slechts één keer een punt te behalen. Het beloofde dus een lastige wedstrijd te worden voor de Wierdenaren. Blauw-Zwart startte in een iets gewijzigde opstelling, waarin Susan Borger haar debuut maakte. Om 15:30 werd er afgegooid en de openingstreffer viel aan de kant van de Wierdenaren. De ploeg uit Zelhem wist de stand al snel om te buigen naar 1-2. Goed verdedigend werk van beide ploegen en de harde wind zorgden voor een doelpuntarme eerste helft. Bij rust stond er dan ook een stand van 3-3 op het scorebord.

In de tweede helft bleef het gelijk opgaan. Doordat Blauw-Zwart de kansen niet afmaakte, liep SEV uit naar een 5-7 voorsprong. Een spannende slotfase brak aan. Blauw-Zwart wist in de slotfase nog goede kansen te creëren, maar deze werden helaas niet voldoende benut. Dit resulteerde in een eindstand van 6-7. Op 23 november staat voor Blauw-Zwart de eerste wedstrijd in de zaal op het programma. Een nieuw zaalseizoen waarin alles weer mogelijk is.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer