Jolly Jumpers verliest na verlenging van Lekdetec

Zondag stond voor Jolly Jumpers de uitwedstrijd tegen Lekdetec op het programma. In het begin moesten Jolly Jumpers er nog even in komen, de ballen wilden nog niet door het netje vallen. Gelukkig duurde dit niet lang, want toen er eenmaal werd gescoord, kwamen de Tubbergse dames in de flow. De roodhemden wisten de voorsprong uit te breiden, wat resulteerde in een ruststand van 23-37.
Aan het begin van het derde kwart wisten de dames uit Tubbergen dat Bemmel waarschijnlijk anders uit de kleedkamer zou gaan komen. Dit was inderdaad het geval. De bal werd niet meer goed rond gespeeld waardoor Jolly Jumpers moeilijk tot scoren kwam. Bemmel wist hiervan te profiteren en kwam stapje voor stapje dichterbij. Toch wisten de roodhemden het vierde kwart in te gaan met een stand van 37-47.
Het laatste kwart deed Bemmel er een schepje bovenop. De eerste scores kwamen alleen van de thuisploeg, waardoor het ineens erg spannend begon te worden. Jumpers stond voor het eerst met 5 punten achter. Gelukkig wisten de roodhemden nog 5 punten te maken waardoor het aan het eind een gelijke stand van 55-55 op het scorebord. En dat betekende verlengen.
De Tubbergse dames probeerden er nog alles aan te doen, maar uiteindelijk trok Batouwe toch met 62-58. Zaterdag 2 november speelt Jolly Jumpers weer een thuiswedstrijd. Er wordt gespeeld om 20.45 uur tegen Binnenland uit Rotterdam.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer