Ruime overwinning Vasse op v.v. Oldenzaal

Vasse heeft een klinkende overwinning geboekt op v.v. Oldenzaal. Al na 23 minuten zorgde Stefan Weersink met hattrick voor een 3-0 voorsprong. Oldenzaal deed vlak voor rust nog wat terug maar in de tweede helft liep Vasse uit naar een 6-1 overwinning.
Vasse kende een prima start. Na 5 minuten werd door Stefan Weersink de 1-0 tegen de touwen gekopt na een goede voorzet van Daan Haarhuis. Oldenzaal had in de daaropvolgende fase het meeste balbezit maar het was Vasse dat de score verdubbelde in de 21e minuut. Daan Haarhuis werd neergehaald in het strafschop gebied en de penalty werd feilloos binnen geschoten door Stefan Weersink. Niet veel later maakte Stefan Weersink handig gebruik van een misverstand tussen de verdediger en doelman van Oldenzaal en scoorde zijn 3e doelpunt van de middag. Vasse verzuimde hierna om de 4-0 van te maken en Oldenzaal deed vlak voor rust wat terug. Beide teams gingen rusten met een stand van 3-1.
Na de rust zorgde Daan Haarhuis al snel voor de 4-1 na een goede dieptepass van Rudolf Wigger. Net na de 4-1 moest Loet Hannink handelend optreden en stopte een goed schot van Oldenzaal. In de resterende tweede helft bleef Vasse de gevaarlijkste ploeg en liep het na 75 minuten uit naar een 5-1 voorsprong. Invaller Tim Dierink schoot een afgeslagen bal goed tegen de touwen. In de 87e minuut werd het scorebord nogmaals in beweging gebracht, ditmaal was het een eigen doelpunt van VV Oldenzaal. Vasse boekt een belangrijke overwinning en bezet nu een knappe tweede plek.
De volgende wedstrijd is ook weer een thuiswedstrijd op ´t Lankamp, want dan komt SC Overdinkel op bezoek. De ploeg van trainer/coach Tim Meijerink is terug van een uitstapje in 4B en is voor SV Vasse een altijd lastig te bespelen tegenstander geweest. Na de op een haar na gemiste promotie van het vorig seizoen is de doelstelling van de ploeg uit het Dinkeldorp uiteraard om opnieuw mee te doen in het bovenste deel van de ranglijst.
Newsoutside Sportverlichting