Heren HC Twente ook ruim langs Eemvallei

Zondag stond voor HC Twente Heren de wedstrijd tegen Eemvallei op het programma. Van deze ploeg was nog maar weinig informatie beschikbaar. Ze komen uit Amersfoort, staan derde in de competitie en geen van de spelers van Twente heeft eerder tegen hen gespeeld. Daarom konden zij niets anders doen dan focussen op het eigen spel.

Nadat Damian, de jeugdspeler van de week, het goede voorbeeld had gegeven door een mooie goal te maken, deed Tim Jongman dat in het eerste kwart best aardig na en maakte de 1-0. In het tweede kwart werd de bal goed binnen getikt door Wouter Smulders waarmee de ruststand van 2-0 was.

In de rust werden de puntjes even op de ï gezet en dat was te zien. Direct na de afslag maakt Max Pierik de 3-0. Steeds makkelijker konden de mannen de ruimte in de verdediging van Eemvallei vinden en in het bijzonder Olivier Bronk. Met een mooie hattrick stond de 6-0 in now time op het bord. Uit de laatste strafcorner maakte Pepijn de Bruijn nog de 7-0, dit was tevens eindstand.

Overall een prima wedstrijd van Twente Heren. Volgende week de uitwedstrijd tegen Nijkerk de nummer twee van de ranglijst. De Twentse heren zijn klaar voor de strijd om behoud van de 1e plaats. Doelpuntenmakers: Olivier Bronk (3x), Max Pierik, Pepijn de Bruijn, Wouter Smulders en Tim Jongman.