Heren Webton ontvangen Inter/Rijswijk

Zaterdag speelt Webton in de Topdivisie thuis tegen Inter/Rijswijk. Veranderen kost tijd. Dat geldt zeker voor de volleyballers van Webton Hengelo.

Blessures, spelers die verhinderd zijn, omdat ze naast volleyballen ook nog gewoon moeten werken, kortom: improviseren. En dan staat trainer Jordan Weggelaar (foto) voor de moeilijke taak om jonge talentvolle spelers in te passen in wat normaal een geolied draaiend team is. En dat dat moeilijk is blijkt vooral in de uitwedstrijden, die vaak op het nippertje verloren worden.

Een plaats bij de bovenste 6 is de doelstelling dit seizoen en dat zou gelet op bovenstaande ontwikkelingen al een geweldige prestatie zijn. De wedstrijd begint om 19.00 uur ij sporthal Veldwijk te Hengelo.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer