EHV heren roemloos onderuit bij De Kromhouters (3-1)

De hockeyheren van EHV hebben zondag in de eerste klasse D de uitwedstrijd bij De Kromhouters in Tiel met 3-1 verloren. Door deze nederlaag, de tweede op rij tegen een team uit de top drie, zakten de Enschedeërs binnen twee weken van de tweede naar de zesde plaats, nog net in het zogenaamde linker rijtje.

De ruststand was 1-0, Joris Maathuis scoorde de tegentreffer uit een strafcorner en trainer-coach Ronald Brouwer was ronduit ontevreden over het schamele optreden van zijn mannen, die volgens hem veel te weinig hadden geleverd: ‘Het grootste verschil was dat De Kromhouters wél de hele wedstrijd met elf man speelden en wij niet. Te veel spelers verstopten zich, gaven na een verloren duel niet thuis, kwamen afspraken niet na, met name in de counter control, en als dat allemaal dan ook nog eens op halve kracht gebeurt, dan ga je zo’n wedstrijd never winnen. We zijn roemloos ten onder gegaan en daar is wat mij betreft deze week het laatste woord nog niet over gesproken.’

Foto: Laurens Lindner

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer