SV Vasse wint voor de vierde keer op rij

SV Vasse heeft de vierde overwinning op rij geboekt. Ditmaal hielden de blauwwitten de drie punten in eigen huis tegen SC Overdinkel. Vasse wist in de 1e helft al 3 keer te scoren. De doelpunten waren van Len Veelers en twee keer door Stefan Weersink. Net na rust besliste Vasse de wedstrijd na een goal van Sam Haarhuis. Overdinkel probeerde het nog wel maar was niet bij machte de verdediging van Vasse te slechten.

Volgend weekend is door de KNVB vrijgehouden voor de eerste knock-out ronde van het bekertoernooi voor standaardelftallen. Vanwege winst in de bekerpoule, die voorafgaand aan de competitiestart werd gespeeld, heeft het elftal van trainer-coach Mark Bolink, die aan zijn 4e en laatste seizoen bezig is, zich daarvoor geplaatst. De loting heeft daarbij een zeer interessante paring opgeleverd met De Tukkers uit Albergen, die uitkomen in de 3e klasse. De ploeg van Joost Du Gardijn heeft als doelstelling om daar in de top mee te draaien maar vooralsnog blijven de resultaten ietwat achter bij de verwachtingen.

Newsoutside Sportverlichting