Vroomshoopse Boys bekert tegen Go-Ahead Kampen

Na de verdiende uitoverwinning van Vroomshoopse Boys op buurman vv Den Ham in de competitie, krijgt nu de strijd om de districtsbeker van de regio Oost van de KNVB de volle aandacht. Zaterdag 16 november speelt de erkende cupfighter Vroomshoopse Boys in de eerste kwalificatieronde in de knock-out fase thuis op De Bosrand tegen de oude bekende Go Ahead Kampen.

Deze eersteklasser won afgelopen zaterdag overtuigend de derby tegen stadsgenoot en hekkensluiter KHC, maar kan in de competitie nog niet echt potten breken. Het is een mooi affiche en beide teams waren in het nog recente verleden in de eerste klasse meestal gelijkwaardig. Dit bekerduel begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Peter Hulsmeijers. De toegang bij deze bekerwedstrijd is gratis.

Newsoutside Sportverlichting