Marcel Oude Nijhuis stopt aan het eind van het seizoen bij MVV’29

Marcel Oude Nijhuis heeft te kennen gegeven aan het eind van het seizoen 2019-2020 te stoppen als trainer van MVV’29 1. Hij is aan zijn derde seizoen bezig als hoofdtrainer van onze club en was daarvoor ook al 2 jaar assistent. Ook heeft hij 2 seizoenen de onder 17-1 onder zijn hoede gehad.

Het feit dat hij al lange tijd met een aantal spelers heeft gewerkt heeft hem doen besluiten om te stoppen, ondanks het feit dat de chemie tussen spelersgroep en trainer nog steeds goed is.

Als echte clubman was dit voor hem een lastige beslissing maar het bestuur en de technische commissie respecteren zijn beslissing en zijn hem erkentelijk voor zijn verdiensten voor de club. Hij er alles aan doen samen met zijn staf en spelersgroep het lopende voetbalseizoen op een waardige manier af te sluiten.

Newsoutside Sportverlichting