EHV heren weten weer wat winnen is: 3-0 tegen Leusden

De hockeyheren van EHV hebben zondag in de eerste klasse D de thuiswedstrijd tegen Leusden met 3-0 gewonnen. Aanvoerder Pim Bonder opende de score met een intikker na een turbulente scrimmage, Floris Kroezen tekende na een grandioze solo voor de 2-0 ruststand en Wouter Nederhand besliste de wedstrijd definitief op een assist van Stijn Adolfsen uit een fraaie push van Joris Maathuis.

De tegenstand van Leusden beperkte zich tot enkele speldenprikken in de counter en trainer-coach Ronald Brouwer was vooral daarover zeer te spreken: ‘We hadden voor de wedstrijd drie dingen afgesproken, voorin hoog storen, op het middenveld geen centimeter ruimte weggeven en achterin de nul houden. Dat hebben we alle drie prima gedaan en dan hoeft het spel niet altijd mooi te zijn, maar dan win je wel dik verdiend, al hadden we met ons balbezit misschien iets meer moeten doen.’

Foto: Laurens Lindner

Newsoutside Sportverlichting