Therese Klompenhouwer de te kloppen speler NK driebanden dames in Mariënberg

Van 22 t.m. 24 november verdedigt Therese Klompenhouwer haar titel NK driebanden groot, het Heineken 0,0 Diamonds 2019, in Horecabedrijf Mans in Mariënberg. Klompenhouwer heeft tot nu toe elf NK’s gespeeld en stapte elf keer als winnares van de tafel. Daarnaast is zij ook regerend Wereld- en Europees kampioen.

(Podiumfoto 2018 Foto: Ton S)milde

Aangezien Andrea Hofman dit jaar niet meedoet, zal de meeste weerstand moeten komen van de andere drie poulehoofden, Joke Breur, Mirjam Pruim en Karina Jetten. Outsiders zijn Gerrie Geelen, Sylvia Eckel en Daisy Werdekker.

Het NK begint vrijdag om 11:00 uur met de voorrondes, gevolgd op zaterdag, eveneens om 11:00 uur, met het hoofdtoernooi. Zondag wordt er om 11:00 uur begonnen met de kwartfinales, gevolgd om 13:00 met de twee halve finales. De finale staat voor 15:30 uur gepland.

Horecabedrijf Mans is te vinden aan de Nieuweweg 4 in Mariënberg.

Foto Klomphouwer: Jaap Gönning

Newsoutside Sportverlichting