Mariënberg op zoek naar revanche in en tegen Hellendoorn

Komende zaterdag speelt Mariënberg in en tegen v.v. Hellendoorn.De eerste periodetitel ging naar de Esch in Oldenzaal. Zij profiteerden optimaal van het feit dat blijkbaar na 5 wedstrijden bij V.V. Hellendoorn ineens scherp zand in de tot op dat moment perfect draaiende motor kwam.

Na de volle buit, 15 punten uit 5 duels, volgden namelijk twee gelijke spelen tegen respectievelijk SVVN en Bergentheim en daar tussendoor een nipt verlies in Hengelo tegen Wilhelminaschool. Slechts 2 puntjes uit de laatste 3 wedstrijden maakte het dus dat de (bijna) zeker lijkende periodetitel niet belandde in Hellendoorn maar 40 kilometer verderop.

Hellendoorn wil gewoon prijzen pakken deze competitie-jaargang en die ambities steken ze ook niet onder stoelen of banken. Na een enigszins tegenvallend seizoen moet dit jaar de Hellendoornse Haan wel victorie gaan kraaien rondom het elftal van Benneker. Vorig seizoen verloor Mariënberg in Hellendoorn op 17 november met 2-1 van de thuisploeg, waar in de roodzwarte ogen een gelijkspel meer op zijn plek was geweest. Voor Mariënberg een echte revanche wedstrijd. De wedstrijd in Hellendoorn begint om 14:30 uur.

Newsoutside Sportverlichting