BC Bousema op bezoek bij hekkensluiter DKM Tools

Na de ongelukkige nederlaag afgelopen weekend bij koploper S.I.S. in Den Haag gaan de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema komend weekend op bezoek bij het nog puntloze DKM Tools.

“Maar het zal beslist geen gemakkelijke wedstrijd worden. Zij hebben weliswaar nog geen enkel wedstrijdpunt behaald, maar van onderschatting mag beslist geen rede zijn”, aldus captain Ronny Hazewinkel.

“Door de afwezigheid van Johan Loncelle heb ik moeten sleutelen aan mijn team. Stefan Galla speelt nu op plek één, Wesley de Jaeger op twee, Frans van Schaik op drie en Markus Galla (foto archief) op vier. Ik denk dat dit kwartet toch in staat moet zijn om het vaste viertal van DKM Tools te verslaan”.

DKM Tools speelt met Roland Uijtdewilligen, Jack Wijnen, Eddy Willems en Joey de Kok. De eerste twee partijen bij de Eekhoorn in Oosterhout beginnen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer