Vasse pakt de volle winst bij Rood Zwart

Vasse heeft op bezoek bij Rood Zwart met 2-4 gewonnen. De eerste helft was zwaar ondermaats en Vasse stond na 45 minuten met 1-0 achter. De tweede helft begon Vasse weer te voetballen en trok het de wedstrijd naar zich toe. In de eerste helft was er geen bezieling, geen beleving en was het voetbal niet om aan te zien. Rood Zwart zette daar een gezond portie vechtlust tegenover en maakte na 40 minuten de 1-0. De bal kwam plots voor de voeten van de spits van Rood Zwart en rondde goed af.

De tweede helft tapte Vasse uit een ander vaatje. Na 55 minuten kopte Sam Haarhuis Vasse naast Rood Zwart, na een goede voorzet van Jordy Blankenvoort. Niet veel later stoomde Sam Haarhuis op en gaf de bal goed voor op Len Veelers. De spits wist wel raad met dit kansje en zette Vasse op voorsprong. Vasse bleef doorgaan en opnieuw was het Sam Haarhuis die het net wist te vinden. De aanvaller schoot de bal knap in de verre hoek. Hierna nam Vasse wat gas terug en Rood Zwart maakte plots na 80 minuten de 2-3. Echt in de problemen kwamen de blauwwitten niet meer en Sam Haarhuis deed nog een duit in het zakje en complementeerde zijn zuivere hattrick. Vasse wint uiteindelijk moeizaam met 4-2 op bezoek bij Rood Zwart. Komende zondag komt fusieclub Juventa’12 uit Wierden op bezoek.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer