Meiden Peatminers verliezen in vierde kwart van Grasshoppers

Zaterdagmiddag stond er weer een lange rit op de planning voor de meiden van Peatminers naar Katwijk aan Zee voor de wedstrijd tegen Grasshoppers. Eenmaal goed opgewarmd begonnen de meiden vol goede moed aan de wedstrijd en dit resulteerde ook in mooie scoringsmogelijkheden. Beide teams konden de ring goed vinden en de eindstand van het eerste kwart was dan ook 20-12. In het tweede kwart kreeg Peatminers het wat moeilijk met de snelle omschakeling van de tegenpartij en dit zag je terug in de eindstand van het tweede kwart 36-20.

In de rust hebben de coaches besloten om druk te gaan zetten door middel van een man to man verdediging neer te gaan zetten. In het derde kwart zag je dus ook dat de tegenpartij het hier erg lastig mee kreeg, het verschil in punten werd zelfs minimaal, beide teams gaven niet op en de spanning was om te snijden. In het laatste kwart van de wedstrijd werd het de meiden van Peatminers toch iets te veel en trok Grasshoppers aan het langste eind met 71-51.