Webton kijkt omhoog

Dat omhoog kijken slaat op de stand in de Topdivisie. Nadat aan het begin van de competitie een aantal topploegen in uitwedstrijden werd getroffen en het team ingespeeld moest raken om een aantal blessures op te vangen zijn de resultaten van de afgelopen wedstrijden goed te noemen.

En komende zaterdag zal het team van trainer Jordan Weggelaar (foto) er alles aan doen om de ongeslagen thuis-status te handhaven. Daar zijn mogelijkheden voor. Tegenstander Dynamo Apeldoorn staat 1 plek onder Webton en het thuisvoordeel in Veldwijk zal zeker ook weer mee- spelen. En van die ongeslagen status is het Hengelose publiek mede onderdeel. Altijd kritisch, maar ook als dat vaak wat afstandelijk lijkt, meelevend.  De wedstrijd begint om 19.00 uur in sporthal Veldwijk en de is toegang gratis.
Newsoutside Sportverlichting