Driemaal brons voor judoka´s in Den Haag

Zaterdag vond het Adidas Internationale Residentie Judo Toernooi in Den Haag plaats. Doordat het een meetmoment is vanuit de Judo Bond Nederland, is het een vooraanstaand toernooi in Nederland en zijn er veel judoka´s uit het buitenland. Enkele leden van de wedstrijdselectie van Judovereniging THAG en Judo Almelo gingen ´s morgens al vroeg op pad en coach Joep Ritzen en Ruben Bronsvoord vergezelden hen.

Na de weging en warming-up kwam het moment dat de wedstrijden begonnen. Voor Jarno Shih-Ming Bronsvoord verliep het toernooi goed. In een poule van 40 judoka’s hield hij zich goed staande. Hij nam het brons mee naar huis. Ook Malissa Kortenaar en Yara Papen kwamen bovendrijven. Zij stonden mooi te judoën en kregen na meerdere winstpartijen het brons omgehangen. De andere judoka´s wonnen menig partijtje, maar behaalden niet het podium.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer