EHV heren neemt een collectieve snipperdag

De hockeyheren van EHV hebben zondag in de eerste klasse D de belangrijke uitwedstrijd bij USHC in Utrecht met 4-1 verloren. De nederlaag was het resultaat van een collectieve off day bij de Enschedeërs, die geen moment de indruk wekten dat er iets te halen viel of op het spel stond. Trainer-coach Ronald Brouwer was na afloop kort in zijn terugblik: ‘Het enige positieve is dat GHBS en GCHC ook punten hebben verspeeld, waardoor de schade nog enigszins meevalt. Daan Overvoorde redde de eer waardoor de eindstand 4-1 werd.

Overigens ging de overwinning terecht naar USHC, geen misverstand.’ Door deze nederlaag duikelt EHV naar de zevende plaats, dus moeten de ambities richting een play off-plek voorlopig even geparkeerd worden. Resultaten uit het verleden bieden weliswaar geen garantie voor de toekomst, maar de ploeg kan zich spiegelen aan de tweede helft van het vorige seizoen, waarin de meeste punten van allemaal werden behaald. Een herhaling daarvan zou de competitie voor EHV nog interessant kunnen maken, maar dan mogen snipperdagen als deze niet meer opgenomen worden.

Foto: Laurens Lindner

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer