Florissante cijfers bij CVV Achilles

CVV Achilles kan, ondanks het wegvallen van de jongste jeugd, terugkijken op een financieel gezond jaar. Dat zei voorzitter Han Deuzeman vrijdagavond op de algemene ledenvergadering van de club. Deuzeman blikte terug op het afgelopen jaar en keek vooruit naar de nabije toekomst. Daaruit kwam naar voren dat de christelijke vereniging het afgelopen jaar een goede kantineomzet heeft gedraaid.

Hoewel Achilles veel jeugdleden zag vertrekken en daardoor de subsidie van de gemeente fors afnam, toonde het bestuur met trots florissante cijfers. Dat was niet alleen te danken aan de omzet. Het had tevens te maken met de groei van de seniorentak. Achilles kreeg er afgelopen zomer drie elftallen bij.

Deuzeman vertelde dat de samenwerking met de ontmoetingsclusters zijn vruchten afwerpt en dat Achilles de samenwerking het komende jaar wil intensiveren. Hardloopgroep Espelopers is daar een voorbeeld van. Deze groep traint en verzorgt wekelijks clinics op en rondom het sportpark van Achilles. In navolging hiervan komt er een hindernisbaan op het complex, waar het bedrijf FitValley Outdoor clinics zal geven. Achilles wil met de samenwerkingen voor meer reuring op het complex zorgen.
Arjen Goudt (26), voetballer van het derde elftal, werd benoemd tot bestuurslid algemene zaken. Erelid Peter Schaapman (79) werd gehuldigd voor 70 jaar lidmaatschap. Zijn huldiging leverde naast een applaus een staande ovatie op. De overige jubilarissen waren oud-voorzitter Bert Barneveld, Piet Scheer (60 jaar lid), Ben Deuzeman, Stef van Dijk (50 jaar lid), huidig voorzitter Han Deuzeman, Herman Engbers, Michel Haan (40 jaar lid), Ron Boers en Ellen Doppen (25 jaar lid). Timo Oving werd door de supportersvereniging benoemd tot Achilleslid van het jaar.
Foto: Wicher Folkers.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer