Geen bekerstunt SV Vasse tegen De Tukkers: 1-2

SV Vasse heeft in de bekerwedstrijd tegen de Tukkers niet kunnen stunten. De stand van 1-1 bleef lange tijd op het scorebord staan, totdat Sjoerd Visschedijk in de 92e minuut toesloeg. Vasse verliest met 1-2 van de Tukkers en neemt met opgeheven hoofd afscheid van het bekertoernooi.
De Tukkers kwam in de eerste helft na 20 minuten op een 0-1 voorsprong nadat een afstandsschot te machtig was voor de goed debuterende jeugdkeeper Jorn Groothuis. Vasse bleef hierna in de wedstrijd en kreeg vlak voor rust een penalty. Stefan Weersink faalde niet en schoot de verdiende gelijkmaker tegen de touwen.
In de tweede helft ging het spel op en neer maar beide teams waren niet scherp genoeg voor het vijandige doel. Na 92 minuten leek de wedstrijd af te stevenen op penalties, maar daar stak Sjoerd Visschedijk een stokje voor. De spits rondde een individuele actie met succes af en schoot de 1-2 binnen. Vasse is hierdoor uitgeschakeld in de beker en de Tukkers mag nog een ronde verder bekeren.
Komende zondag staat er weer een competitiewedstrijd op het programma met een uitwedstrijd bij Rood Zwart in Delden.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer