Mariënberg thuis tegen AJC’96

Komende zaterdag ontvangt Mariënberg het Losserse AJC’96. De club van trainer Erik Hellegers bestaat eigenlijk uit twee oude clubs die haar bestaansrecht in de jaren twintig reeds hadden bewezen. v.v. P.J. werd opgericht in juni 1920 en v.v. T.A.R. werd op 1 mei 1923 opgericht.

Tot aan het seizoen ‘16/’17 speelde AJC’96 haar wedstrijden op de zondag. Een stabiele 3e klasser was het, met soms een uitschieter naar de 2e klasse toe, soms een uitglijder naar beneden. Tijdens het seizoen ‘17/’18 stroomde AJC’96, volgens de regels van de KNVB, in het laagste amateurniveau van het zaterdagvoetbal in.

Het eerste jaar werden ze keurig 6e, vorig jaar werden ze glansrijk kampioen. We vinden AJC’96 voorlopig terug op de 13e stek. 1x winst (Kloosterhaar), 2x gelijk (SVVN en vorige week OZC) en 4x verlies (Bruchterveld, De Esch, Hellendoorn en ASV’57). Het duel begint om 14.30 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer