Tukker Cup 2019 nu ook met JO15-categorie

De feestmaand december is nog niet eens begonnen of de organisatie van de Tukker Cup is alweer druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Een nieuw seizoen waar men uiteraard verder gaat met het organiseren van de 4e editie van de TCPM Tukker Cup. Nieuw komend seizoen is de introductie van de JO15-categorie.

Voor het volgend seizoen start de inschrijving op 2 december om 20.00 uur. De wedstrijden in de JO15 categorie worden standaard op woensdagavond ingepland en ook hier zal een scheidsrechter voor worden aangesteld. Het maximaal aantal deelnemers voor de vier categorieën is als volgt:

  • Heren maximaal 32 deelnemers
  • Dames A-klasse maximaal 8 deelnemers
  • Dames B-klasse maximaal 16 deelnemers
  • JO15 maximaal 16 deelnemers

Wanneer een categorie vol is, zal de reservelijst worden aangehouden. Bij voldoende deelnemers op deze reservelijst, kan door de organisatie worden besloten de categorie uit te breiden qua aantal deelnemers.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer