Twentse zwemtop naar regiokampioenschappen kortebaan

De komende twee weekenden worden in zwembad Het Ravijn in Nijverdal de Overijsselse kampioenschappen kortebaan gehouden. Op 16, 17, 23 en 24 november a.s. beginnen de wedstrijden om 12.30 u. De organisatie van deze wedstrijd is in handen van de KNZB Regio Oost, in samenwerking met ZPC Het Ravijn.

Aan deze wedstrijd doen verenigingen uit heel Overijssel mee. Ook de hele Twentse zwemtop zal aan de start verschijnen, waaronder alle zwemmers van het KNZB Opleidingscentrum (OC) in Hengelo: Thomas de Lange, Dennis Kamps, Maquino Vorst, Leon van der Geest, Lukas Binnekamp, Luuk Bos en Yke Groener (allen De Dinkel), Carlijn Hanste en Lieke Oude Lenferink (beide WS Twente) en Ismay Lichtendonk (Dedemsvaart AC).

Door het omvangrijke programma moeten de deelnemers vaak keuzes maken, welke nummers ze willen zwemmen. Desalniettemin zal er in Nijverdal fel gestreden worden om de titels en de medailles. Ook zijn deze kampioenschappen nog een mogelijkheid om zich te plaatsen voor de Nederlandse kampioenschappen kortebaan, die in december worden gehouden in Eindhoven (junioren/jeugd) en Tilburg (senioren).

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer