Blauw Zwart overtuigend langs Wiko

Afgelopen zaterdag stond in Winterswijk de wedstrijd Wiko – Blauw Zwart op het programma. Voor de Wierdenaren een onbekende tegenstander in de poule. Het begin van de wedstrijd liep gelijk op, beide ploegen scoorden om en om waardoor er een tussenstand op het bord stond van 3-3. Nog voor de rust wist Blauw Zwart een ruime voorsprong van 5-11 te bemachtigen.

Na rust zorgde de ploeg uit Wierden ervoor dat er voor Wiko die dag niks meer te halen viel. Met mooie aanvallen en strak verdedigen eindigde de wedstrijd met 9-21 in het voordeel van de uitploeg. Dit betekent voor Blauw Zwart de eerste overwinning in het zaalseizoen.

Komende zaterdag speelt Blauw Zwart thuis tegen SDO uit Westerhaar. Een bekende tegenstander die op dit moment bovenaan staat in de poule. Aanvang 15:00 uur.