Herman Middelkamp vertrekt na vier seizoen bij Manderveen; Thijs Masselink is zijn opvolger

Na 4 seizoenen neemt VV Manderveen afscheid van hoofdtrainer Herman Middelkamp. Het bestuur en Herman hebben in goed overleg het besluit genomen om volgend seizoen ieders een andere weg in te slaan. Herman Middelkamp is 4 seizoenen hoofdtrainer geweest van het eerste elftal van VV Manderveen. Hij heeft altijd zijn taken als oefenmeester naar volle tevredenheid van het bestuur uitgevoerd. Hij wist er in te slagen om het eerste elftal van VV Manderveen als een echt en hecht team neer te zetten.

Het bestuur van VV Manderveen heeft reeds gesprekken gehad met een opvolger voor Herman Middelkamp en kan inmiddels mededelen dat er tijdens de gesprekken een overeenstemming is bereikt tussen de nieuwe trainer en het bestuur. Hierbij willen we dan ook met trots mededelen dat vanaf het nieuwe seizoen Thijs Masselink de nieuwe hoofdtrainer zal zijn van het eerste elftal van VV Manderveen voor minimaal 2 seizoenen. Momenteel traint en coacht Thijs het A1 elftal van KOSC uit Ootmarsum.

Tot en met het einde van het seizoen 2019-2020 zal Herman Middelkamp zijn taken als oefenmeester uitvoeren voor het eerste elftal, waarna Thijs Masselink voor het seizoen 2020-2021 het stokje van Herman zal overnemen.

Newsoutside Sportverlichting