Jolly Jumpers wint na Bemmel midweeks, nu ook van Den Helder

Na een midweeks programma, met een gewonnen wedstrijd tegen Bemmel,  stond afgelopen zondag Den Helder op het programma. Na de uitwedstrijd in Den Helder, waar de Jumpers met 70-42 onderuit gingen, had de ploeg uit Tubbergen nog iets recht te zetten. Den Helder begon scherp aan de wedstrijd en bij Jolly Jumpers liep het aanvallend nog wat stroef. Aangezien Den Helder stevig verdedigde moest Jolly Jumpers aanvallend op zoek naar de goede positie. De kleedkamers werden opgezocht met toch een ruststand van 43-36 in het voordeel van de dames uit Tubbergen.
In de tweede helft wist Jolly Jumpers de gemaakte voorsprong goed vast te houden. Den Helder kwam weliswaar tot twee keer toe terug tot twee punten, maar de thuisclub bleef rustig en kon zo de voorsprong behouden en zelfs uitbreiden. Jolly Jumpers won uiteindelijk met 74-66 en staat hierdoor stevig op een vijfde positie van de ranglijst. De eerst volgende wedstrijd speelt Jolly Jumpers op 7 december tegen CBV Binnenland in Barendrecht.
Newsoutside Sportverlichting