Nu ook dames walking football bij Gold Stars Heracles

Walking Football voor heren is inmiddels in heel Nederland populair. Bij enkele clubs spelen dames en heren gemengd. Inmiddels zijn in ons land ook de eerste specifieke damesgroepen opgestart. Vanaf medio januari 2020 gaat de Gold Stars Heracles starten met een dames walking football groep. In tegenstelling tot het heren walking football (entree leeftijd 55 /60 jaar) zal het dames walking football starten vanaf 40 jaar.

Dames walking football is net als bij de heren bedoeld om in beweging te blijven en voor sociaal contact. Presteren staat niet voorop. Alle dames, met of zonder voetbal achtergrond zijn welkom. Wilt u na uw actieve voetbaljaren toch weer graag tegen een balletje trappen of heeft u al lang de wens gehad om het ook eens te doen?

Wilt u ook spelen in het zwart en wit van Heracles Almelo? U bent van harte welkom op de kennismaking dag/training op 15 januari 2020 om 10.00 uur in het supportershome Hart voor Heracles (naast de fanshop naar boven). Indien u geïnteresseerd bent om de kennismaking dag/training bij te wonen dan verzoeken wij u vriendelijk om ons even te mailen: secretaris@goldstarsheracles.nl

Voor meer informatie over de Gold Stars Heracles zie www.goldstarsheracles.nl

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer