Ruud Ottenhof nieuwe trainer MVV’29

Ruud Ottenhof wordt de nieuwe trainer van MVV’29. Hij volgt Marcel Oude Nijhuis op die aan het eind van dit seizoen de ploeg uit Mariaparochie gaat verlaten.

Ottenhof is thans bezig aan zijn derde seizoen bij vijfde klasser Zenderen Vooruit. Op dit moment bezit hij met hen de 2e plek, op 10 punten afstand van koploper SV de Lutte, en is hij samen met meerdere clubs (o.a. FC ’t Centrum, Bentelo, TVV ) in de achtervolging. Hij heeft met Zenderen Vooruit twee jaar in de 4e klasse gespeeld maar moest aan het eind van vorig seizoen een stapje terug doen.

Ottenhof is voormalig aanvaller van Heracles Almelo, DOS’19 en SDC’12. Voordat hij als trainer op eigen benen stond was hij assistent trainer bij SDC’12 (niveau 2e/3e klasse, onder hoofdtrainers Hans Bossink en Gerard Bos). Inmiddels heeft hij zijn TC II op zak en heeft hij de gezonde ambitie om een stap in zijn carrière te maken.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer