Mariënberg onderuit bij Bergentheim

Zelden gebeurde het dat Mariënberg met zulk slecht voetbal en flaters verloor van Bergentheim. Bij 3 van de 4 groen-witte goals zat een overduidelijke geur van persoonlijke fouten aan ten grondslag. Zelfs aan de beauty van Kevin Prijs ging een foutenfestival aan de kant van Mariënberg aan vooraf.

De thuisploeg leidde na een kwartier door domme persoonlijke fouten soeverein met 2-0. Ronnie Hakkers hoefde er twee keer niet veel voor te doen dan de spreekwoordelijke trekker over te halen. Mariënberg miste twee belangrijke schakels, maar dat verklaarde de afgang naderhand maar voor 10%. Dat mocht je na afgelopen zaterdag amper als excuus opvoeren. Verder was het 90% collectief falen.

Bergentheim won dik, dik verdiend met 4-0 en daar was na afloop een ieder roerend over eens. Volgende week winnen van OZC en dan toch met een goed gevoel de korte winterstop in, dat is de opgave voor de spelers van Mariënberg.

Newsoutside Sportverlichting