Derde nederlaag op rij voor Bon Boys

Wat de wedstrijd van de ommekeer had moeten worden, werd het duel van de grootste teleurstelling van het seizoen. Bon Boys zakte tegen Schalkhaar door de ondergrens. Het gevolg: de derde nederlaag op rij (0-2). Al na 6 minuten stond het tegen een 0-1 achterstand aan de kijken. Schalkhaar bepaalde de wedstrijd zonder zelf al te groots te spelen. De gasten pikten alle tweede ballen op, wonnen de duels en kregen ook de betere kansen.

Niet eerder dit seizoen verloor Bon Boys zo kansloos. Wat nu rest is de wonden likken, de scherven bij elkaar rapen en proberen te lijmen op weg naar de laatste wedstrijd van het jaar bij Eilermark. Die wedstrijd is opeens een zes puntenduel geworden, want de realiteit van dit moment is dat Bon Boys eerst naar beneden moet kijken. Het mooie aan voetbal is ook dat het goede gevoel er soms opeens zomaar weer kan zijn. Zo ongrijpbaar als de dip van de laatste tijd is, zo ondefinieerbaar kan soms het moment van de wederopstanding ook zijn.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer