PH op bezoek bij IJVV

Zaterdag gaat PH op bezoek bij IJVV in IJsselmuiden voor de laatste competitiewedstrijd van 2019. De laatste maar ook tevens verste uitwedstrijd van het seizoen.

Het team van trainer Eduard Lindeboom staat momenteel op een 7e plaats in de 2e klasse H. In de tot nu toe elf gespeelde wedstrijden behaalde IJVV 14 punten, het won en verloor drie maal en speelde daarnaast vijf keer gelijk met een doelsaldo van 17-17. PH, dat op de 9e plaats staat, haalde evenveel punten als IJVV. Omdat de verschillen nog steeds klein zijn in de 2e klasse H kan de winnaar van zaterdag aansluiting krijgen met de bovenste helft van de ranglijst, een belangrijke wedstrijd zo vlak voor de winterstop!

Het heeft even geduurd maar trainer Bjorn Hodes kan eindelijk beschikken over een volledig fitte selectie. Rick Olde Olthof keerde terug van zijn blessure, Alain Ramic heeft zijn schorsing uitgezeten en omdat de operatie van Sam Hesselink niet door ging deze week is de selectie compleet. De vraag is of Bjorn Hodes na de zwaarbevochten overwinning van vorige week dezelfde elf namen opstelt of dat hij kiest hij verandering. De wedstrijd IJVV – PH begint zaterdag om 14:30 uur op Sportpark Den Uithoek.

 

Newsoutside Sportverlichting