Dames Tornado met 3-1 te sterk voor Set-Up’65 3

Vorige week zaterdag hebben de meiden van Tornado een goede pot neer gezet tegen Lutheria. De meiden waren extra gebrand om het niveau dat zij vorige week speelden ook afgelopen zaterdag weer neer te zetten. Set-Up D3 kwam afgelopen zaterdag naar Geesteren om tegen Tornado D1 te spelen. Voor de meiden van Tornado en met name Carmen Oude Luttikhuis geen onbekende speelsters.

De spelverdeelster van Set-Up zorgde er met haar serve voor dat Tornado als snel op een 3-0 achterstand kwam te staan. Waar naar later in eerste instantie de set gelijk op ging wist Jorieke Meijer de nodige punten te maken met haar serve serie. Dit resulteerde in een wissel bij Set ‘up. Op twee punten na heeft ze helaas de set niet uit kunnen serveren door een fout aan de kant van Tornado. Maar zodra Tornado weer aan serve kwam wisten zij de set af te maken met 25-14.

Na een goede afsluiter van de eerste set stond Tornado in de tweede set al snel achter. In deze set was er een grote foutenlast aan de kant van Tornado waar Set -Up van profiteerde. De nodige wissels werden ingezet maar helaas konden de meiden de set niet naar hun kant trekken. Tornado verloor de set met 18-25.

Vergeten en doorgaan, dat was het motto voor de start in de derde set. Tornado begon goed aan de derde set en moest vechten voor elke bal. Waar Set -Up in de tweede set profiteerde van de foutlast van Tornado wist Tornado in de derde set het eigen spelletje weer op te pakken. 25-15, 2-1 voor Tornado.

De dames zorgden er voor dat er geen 5e set gespeelde behoefde te worden want de laatste set werd gewonnen met 25-16. Gelukkig maakte Set-Up ook in de vierde set de nodige fouten waar Tornado dit keer van profiteerde. Eindstand 3-1.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer