Jolly Jumpers dames wint van Loon Lions en pakt de vierde plek

Na een midweeks verlies van 83-50 in Katwijk tegen Grasshoppers stond er voor zaterdagavond voor de dames van Jolly Jumpers de thuiswedstrijd tegen Loon Lions op het programma. Door deze flinke nederlaag waren de meiden van Jolly Jumpers gebrand op de winst. Het eerste kwart ging gelijk op en eindigde dan ook in 18-18. Jolly Jumpers wist ook het tweede kwart goed bij te blijven en zocht de kleedkamer op met een minimale voorsprong van 30-29.
In het derde kwart wisten de thuisclub zelfs een gaatje te slaan van 8 punten. Loon Lions vocht zich terug en in het vierde kwart ging het weer gelijk op. Maar Jolly Jumpers liet in de laatste paar minuten goed zien om te kunnen gaan met de spanning en de druk. Het vertrouwen was daar om te winst binnen te slepen. Eindstand 61-54.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer