Henk Wessels beoogd voorzitter TVC’28

Sinds het overlijden van clubpreses Hans Hofste, medio 2018, is TVC’28 op zoek naar een opvolger. Met meerdere kandidaten zijn gesprekken gevoerd, maar de zoektocht verliep moeizaam. In Henk Wessels heeft TVC’28 nu een nieuwe voorzitter gevonden. De 63-jarige Wessels is al jaren verbonden aan de Tubbergse club. Niet alleen als jeugd- en keeperstrainer heeft hij zich verdienstelijk gemaakt mar hij is als scheidsrechter nog steeds actief bij TVC’28.

De Tubbergenaar werkte 42 jaar in het onderwijs en was vele jaren directeur van basisschool De Marke in Tubbergen. De laatste jaren vervulde hij diezelfde functie in Nijverdal. Afgelopen zomer ging hij met pensioen. Het bestuur van TVC’28 zal begin volgend jaar een bijzondere ledenvergadering beleggen waarin de leden zich kunnen uitspreken over de kandidaat.

Newsoutside Sportverlichting