Waar staan momenteel de teams van Jolly Jumpers?

Niet alleen de eerste seizoenshelft zit erop, maar ook het jaar waarin basketbalvereniging Jolly Jumpers uit Tubbergen haar vijftig jarig jubileum vierde. Tijd om de balans op te maken middels een kleine terugblik waar de verschillende teams op dit moment staan:
U8: 4 enthousiaste spelers/speelsters. Plezier staat voorop, maar als je een taart wint op je 1e toernooi, is dat natuurlijk (even) het aller belangrijkste.
U12: Een team dat voor elkaar door het vuur lijkt te gaan. Het team heeft al laten zien dat ze hard willen werken en als team en individueel beter zijn geworden. Momenteel staan ze (met evenveel punten als de nummer 6 en 7) op de 8e plek.
U14: Een team dat redelijk verdeeld is qua jongens en meisjes. Zij laten zien dat dit een prima combinatie is. De meisjes in dit team komen vooral jongens tegen in de competitie, maar daar draaien ze de hand niet voor om. U14 is de zogenaamde “winter kampioen”, want zij staan momenteel op de 1e plek.
U18: Een team dat zeer sportief is naar elkaar, maar ook naar de tegenstander. Het team speelt al een aantal jaren samen en dat zie je dan ook terug. Feilloos weten ze elkaar te vinden op het veld. Een prima 3e plek op de ranglijst voor U18.
Dames 3: Een team dat samengesteld is uit 3 teams met verschillend niveau. In het begin is dat niet altijd makkelijk geweest, maar er is steeds beter spel te zien. Na een mindere start weten ze steeds vaker te winnen. Een prima 4e plek voor dames 3.
Dames 2: Dit seizoen een competitie hoger gegaan. Het is een hard werkend team dat de ongeslagen koploper heeft verslagen. Af en toe een dip in het spel en een duur verlies. Dit maakt dat ze, met evenveel punten (maar meer gespeelde wedstrijden) als de nummer 2, op de 3e plek de 2e seizoenshelft gaan beginnen.
Dames 1: Na een wisseling van de staf, wist niemand hoe het lopen ging dit seizoen. De uitwedstrijden die ze spelen, zijn vaak tot de laatste minuut spannend. Thuis wisten ze 6 wedstrijden te winnen, inclusief van de landskampioen. Ook dit is een team dat stappen vooruit maakt en voor elkaar knokt. Momenteel hebben zij plaats genomen op een prima 4e plek in de Dames Eredivisie.
En natuurlijk mogen ook de dames, heren, rollers en recreanten niet ontbreken. Ook de niet spelende teams zijn op woensdag lekker actief een potje aan het basketballen.
Newsoutside Sportverlichting