25e editie Internationaal Vrouwenvoetbaltoernooi in Gramsbergen

Op sportpark ‘t Hoge Holt wordt op 19 en 20 juni 2020 voor de 25e keer het internationaal vrouwenvoetbaltoernooi gehouden. De 25e editie belooft een speciale te worden, wat dit precies inhoudt is nog niet bekend gemaakt door de toernooicommissie, maar dat het speciaal wordt is zeker! Ieder jaar met een (ex)-profscheidsrechter en vaak ook een bekende Nederlander voor de prijsuitreiking. Vorig jaar waren niemand minder dan ex-profscheidsrechter Roelof Luinge en bekende zanger Tim Douwsma aanwezig.

Het toernooi op vrijdag en zaterdag:

De speeldagen zijn: vrijdagavond 19 juni, zaterdag 20 juni en op zondag wordt het funtoernooi georganiseerd. Verplicht zijn wedstrijden op de vrijdagavond en zaterdag.

Om te grote krachtsverschillen te voorkomen is het toernooi nu al enkele jaren opgedeeld in 3 zelfstandige toernooien i.p.v. 2.

  • A-toernooi: bestemd voor seniorenteams uitkomend in de hoogste klassen.
  • B-toernooi: bestemd voor seniorenteams uitkomend in de middelste klassen.
  • C-toernooi: bestemd voor seniorenteams uitkomend in de lagere klassen.

In alle toernooien wordt gespeeld in poules, waarna er plaatsingswedstrijden zijn om de eindstand te bepalen. Aan het einde van de middag vinden er 3 finales plaats om te bepalen wie zich de winnaars van 2020 mogen noemen.

Funtoernooi op zondag:

Naar keuze kan ook op zondag worden meegedaan aan een gezellige activiteit! Het “funtoernooi” met bijzondere spelletjes is al jaren de afsluiter van het toernooi. Deelnemende teams kunnen op het inschrijfformulier aangeven of ze aan het zondagprogramma willen deelnemen.

Voor de complete informatiebrochure en het inschrijfformulier zie onze website:

https://www.sv-gramsbergen.nl/inschrijven/

Foto’s archief.

Newsoutside Sportverlichting